Skikleding voor op vakantie


Een perfecte vakantieplek is natuurlijk in de bergen. ’s Zomers om lekker te fietsen en wandelen. ’s Winters om te skiën en snowboarden. Voor het wandelen en fietsen is een korte broek en shirt voldoende. Maar voor het skiën en snowboarden heeft u andere kleding nodig. Dit noemen we ‘skikleding’. Snowboard of skikleding bestaat uit een ski jas, skibroek, skipully en eventueel thermokleding. Alle materialen dienen technisch te zijn met voldoende bewegingsvrijheid.

Voor het aankopen van skikleding raden wij u webshop Winter-Geest.nl aan. Zij bieden een enorm ruim aanbod aan van skikleding voor dames, heren en kinderen. Skikleding voor het hele gezin: voor stijlvolle vrouwen, stoere mannen en kleine dare devils. Voor dames zijn ze er in alle kleuren, van korte skijacks tot parka’s, getailleerd of juist met een loose fit. Maak je outfit af met een chunky wollen trui met trendy sneeuwvlokken print, een gebreid mutsje en een stijlvolle skibroek. Wij zijn fan van de slank gesneden modellen in de shop, zoals die van KJUS, maar kunnen op een snowboard ook goed uit de voeten met items van Zimtstern.

En ook mannen moeten natuurlijk een beetje clever looking die piste af. Gelukkig heeft Winter-Geest ook voor hen genoeg skikleding waarin ze slimme moves kunnen maken. Van klassieke outdoorjassen en dikke donsjacks tot sportieve skijacks. Combineer met smashing skibroeken, lekkere longsleeves en coole baseball caps. Ook voor de kleine sneeuwsmurfen is genoeg skikleding te vinden waarin ze moeiteloos hun tricks kunnen showen. Easy going items zoals jacks met een armyprint of in fluo-kleur, of juist een regenboogjack van Molo. Handschoenen met sterren, skikleding in zebraprint, mutsen met ijsberen, knaloranje salopettes en bontgekleurde skisokken. Kortom: in de shop hebben we volop skikleding pour toute la famille!