Op vakantie in eigen land


Ook in ons kikkerlandje kennen we mooie zomers. Geen probleem om dan lekker op vakantie in eigen land te gaan. De zomer brengt in verschillende dorpen en steden ook leuke evenementen met zich mee. Denk maar eens aan de feestweken, kermissen en zomer braderieën. En wat is er leuker dan een goochelaar op een feestweek, kermis of zomerbraderie? Dat maakt het evenement zeker compleet!

Goochelaar Mitch Durbank

Er lopen veel goochelaars rond in Nederland. Maar wanneer je op zoek bent naar een indrukwekkend, interactief en spectaculair optreden, moet je Mitch Durbank hebben. Niet alleen is hij inzetbaar voor feesten en partijen van zowel particulieren als bedrijven. Ook is hij breed inzetbaar. Zo kun je hem voor de volgende acts inhuren:

  • centrale show
  • tafelgoochelaar
  • kindergoochelaar
  • familieshow
  • beurs goochelaar
  • workshop goochelen
  • opening act

Mitch betrekt het publiek op zeer indrukwekkende wijze bij zijn show en de aandacht is gegarandeerd. Met deze goochelaar is je feest compleet en ben je verzekerd van een spectaculaire show waar de gasten nog lang over na praten.

De Magic Bar

Ook bij feesten of evenementen waar het publiek voorbij loopt, zoals een festival, braderie of jaarmarkt, kun je goochelaar Mitch Durbank vinden. De kans is groot dat hij dan samen met zijn Magic Bar op stap is. De Magic Bar wordt geplaatst op een vaste plek en vanaf deze plek zal Mitch zijn goochelacts uitvoeren. Deze interactieve show is geschikt voor jong en oud en omvat verschillende goochel acts. Het publiek kan dus op elk moment erbij komen staan. Met de Magic Bar van Mitch Durbank is het evenement vast en zeker geslaagd!

Ook een goochelaar inhuren?

Zit jij in de organisatie van een zomer braderie, kermis of ander evenement waarbij je wel een spectaculaire act kunt gebruiken? Huur een goochelaar! Mitch Durbank kan je inhuren door heel Nederland. Mitch Durbank kun je inhuren voor optredens door heel Nederland, dus ook voor het evenement bij jou in de buurt. Neem contact op voor meer informatie en misschien kom je Mitch binnenkort wel tegen op jouw evenement!