Nooit meer je vlucht missen door valet parking bij Eindhoven airport


Als zakelijke reiziger is het uitermate belangrijk dat je op tijd bij afspraken bent. In Nederland is dat meestal niet zo’n probleem, omdat je alleen maar afhankelijk bent van je eigen vertrektijd. Als je naar een afspraak in het buitenland moet, spelen er veel meer factoren mee. Zeker als je met het vliegtuig gaat, is het van groot belang dat je de vlucht haalt. Omdat tijd geld is, zal je niet uren van tevoren op het vliegveld gaan zitten wachten. Daarom is het wel zo prettig als je niet uren naar een parkeerplek hoeft te zoeken op Eindhoven airport.

Valet service voor de zakelijke reiziger

Een valet service is de uitkomst als je weinig tijd hebt. Je kunt gewoon in je eigen auto naar Eindhoven airport rijden. Als je weet hoe laat je aankomt, bel je met de valet parking service die je van tevoren hebt gereserveerd. Zodra je bij de vertrekhal aankomt, staat iemand van de service je daar op te wachten. Je overhandigt simpelweg je auto aan de medewerker en loopt zelf naar de incheckbalie. Op deze manier hoef je maar kort voor vertrek aanwezig te zijn, omdat je niet hoeft te zoeken naar een parkeerplek. Je auto wordt op de parkeerplaats van het valet parking bedrijf gezet.

Ook bij aankomst alles snel geregeld

Zodra je weer terugkomt van je zakelijke reis, bel je zodra je geland bent het valet parking bedrijf. Wanneer je de aankomsthal uitloopt, staat je eigen auto voor je klaar en kun je meteen door naar de volgende afspraak. Valet parking bij Eindhoven airport is dus uitermate geschikt voor de drukke zakenman die geen tijd heeft om te wachten op vervoer. Daarnaast is het natuurlijk erg prettig om meteen weer in je eigen auto te stappen en niet op bijvoorbeeld een taxi te hoeven wachten.

Bron: http://eazzypark.nl