Ontspannen kamperen in Noord-Brabant


Houd je van kamperen, en ben je op zoek naar een fraaie camping in eigen land? Boek dan een plek bij Heierhof. Deze minicamping ligt net buiten Riethoven, vlakbij de Belgische grens, De camping biedt voldoende privacy door de omringende bomen en struiken.

Op drie aparte velden zijn in totaal 25 grote plaatsen verdeeld, met een aansluiting voor electra, water en rioolafvoer. Bovendien is er een uitstekende wifi-verbinding. Kom je met een electrische fiets, maak dan gebruik van de oplaadpunten bij de overdekte stalling.

De Heierhof minicamping is een oase van rust, maar het biedt tevens genoeg afwisseling. Heierhof is namelijk ook een ezel- en struisvogelboerderij, en biedt activiteiten aan geschikt voor jong en oud.

Zo kun je hier onder andere wandelingen maken met een ezel, waarbij je kunt picknicken op een van de vele leuke plekjes. Of doe een struisvogelexcursie, waarbij je meer te weten komt over dit fascinderende dier. Dit kan in combinatie met een kinderfeestje, en oof voor teamuitjes heeft Heierhof veel te bieden.

Doe een Struise estafette, of speel een potje boerengolf. Leer boogschieten of ga klootschieten. En sluit de dag af op het terras met een heerlijk Struisbiertje of een Struis Teutje.

Een dagje uit, een meerdaags arrangement inclusief overnachting, of heerlijk kamperen? Neem dan nu contact op met Heierhof.

Bel 040-2042721 of bezoek www.heierhof.nl