Hoe vind je een handige parkeerplaats op de luchthaven?


Parkeren op de luchthaven zelf is vaak moeilijk, want het kan er nogal druk zijn. Je zult veel tijd moeten besteden aan het zoeken naar een parkeerplaats om er vervolgens achter te komen dat je ongeveer anderhalve kilometer moet lopen om bij de terminal te geraken. In plaats daarvan is er nog een andere optie, die veel handiger is.

Parkeren buiten de luchthaven

Buiten de luchthaven parkeren is een optie, waar veel mensen niet aan denken als ze naar de luchthaven gaan. Een parkeerplaats buiten de luchthaven heeft vele voordelen, die het vooral voor drukke luchthavens een uitstekende keuze maken voor degenen die naar de luchthaven rijden. Deze parkeerplaatsen bevinden zich net iets buiten de luchthaven. Hoewel dit voor sommigen misschien ongemakkelijk lijkt, is het eigenlijk een handige gemaksfunctie. Je hoeft niet helemaal naar de luchthaventerminal te rijden, die meestal druk is en vol verkeer staat. In plaats daarvan kun je naar een parkeerplaats rijden, waar je deze gemakkelijk kunt bereiken.

Locatie

Parkeerplaatsen buiten de luchthaven bevinden zich doorgaans aan de rand van de luchthaven. Ze bevinden zich ook bijna altijd in de buurt van een hoofd- of een snelweg, waardoor ze, waar je ook vandaan komt, gemakkelijk te bereiken zijn. Je vermijdt files en bespaart tijd. De locatie is ook goed gelegen om er weer uit te komen. Zodra je terugkeert naar jouw voertuig, kun je direct de weg oprijden zonder in het drukke verkeer van de luchthaven vast te komen zitten. Je hebt toegang tot een handige pendeldienst, die je rechtstreeks naar de deur van de terminal zal brengen.

Reservering

Parkeerplaatsen buiten de luchthaven hebben vaak de mogelijkheid om online te reserveren, zoals bijvoorbeeld bij Airport Parking Connection. Deze handige optie is perfect voor mensen die veel reizen. Je kunt ruim van tevoren reserveren, zodat je altijd verzekerd bent van een parkeerplaats wanneer je die nodig hebt. Je kunt een online formulier invullen waarmee je de dag en het uur van aankomst en vertrek kunt kiezen. Je hoeft nooit tijd te verspillen aan doelloos rondrijden op zoek naar een parkeerplaats. In plaats daarvan wacht er een parkeerplaats op jou.

Valet parking

Je hebt vaak ook toegang tot valet parking. Hierdoor kun je snel in en uit de terminal stappen. Zet jouw auto gewoon af en ga naar jouw vlucht. Valet parking kost niet veel meer dan het standaard parkeren en is best handig, vooral als het buiten regent of koud is. Je kunt zowel valet parking als een standaard parkeerplaats reserveren, zodat je bij aankomst een assistent tot jouw beschikking hebt. Een assistent maakt het ook gemakkelijk om weg te gaan. Als je moe bent van jouw reis, is het laatste dat je wilt doen een heel eind naar jouw auto lopen.

Kostenbesparing

Het gebruik van een parkeerplaats buiten de luchthaven is meestal een stuk goedkoper dan het parkeren op de luchthaven. Er zijn geen verborgen kosten, die vaak wel op het parkeren op de luchthaven worden geheven. In plaats daarvan zul je merken dat de prijzen voor het gebruik van parkeerplaatsen buiten de luchthaven veel betaalbaarder zijn. Je hebt ook de mogelijkheid om jouw parkeerplaats vooraf te betalen, zodat je geen tijd zult verliezen aan in de rij staan om jouw parkeerplaats af te rekenen. Je kunt nog wat extra geld besparen door jouw parkeerplaats online te reserveren.

Heb je een parkeerplaats nodig bij Eindhoven Airport? Je zal op voorhand moeten boeken, maar www.eazzypark.nl zal je helpen om op de luchthaven te geraken zonder beroep te moeten doen op het openbaar vervoer of op een taxi.