Vakantiehuis 20 Personen


How to: op vakantie met een grote groep

Op vakantie gaan met je partner of je gezin kan heel gezellig zijn. Dan heb je achteraf ook een hoop te vertellen aan je vrienden en familie bij thuiskomst. Maar hoe leuk kan het zijn om deze momenten samen te beleven? Denk er daarom eens over na om een groepsvakantie te organiseren. Dit heeft wat voeten in de aarde. Maar als jullie eenmaal hebben besloten wat de bestemming is en alle andere zaken zijn geregeld, gaan jij en de rest van de groep een onvergetelijke vakantie tegemoet.

De bestemming kiezen

Als je eenmaal met de groep een datum hebt kunnen prikken voor de vakantie, begint de echte organisatie pas echt. Want wat is de bestemming? Het is lastig om rekening te houden met de hele groep, maar aangezien de bestemming het meest belangrijk is van de hele vakantie is het wel handig om dit zoveel mogelijk te doen. Geef iedereen de gelegenheid om aan te geven wat het budget is en wat voor idee zij hebben bij de vakantie met het oog op de accommodatie, het vervoer en of het handig is als er ook kinderen meegaan. Laat iedereen een lijstje maken met voorkeuren voor bestemmingen. Houd er ook rekening mee dat je bij een grote groep een paar keer zal moeten vergaderen voordat jullie het allemaal eens zijn over de bestemming en de reis ook daadwerkelijk geboekt is.

Afbeelding (gratis & rechtenvrij):  https://pixabay.com/nl/zonsondergang-strand-silhouetten-865310/

Vliegen met een grote groep

Kiezen jullie ervoor om naar de bestemming af te reizen door te gaan vliegen? Dan is het niet nodig om per gezin of stel losse tickets te gaan boeken. Dit kan heel eenvoudig door gelijk op zoek te gaan naar het arrangement voor een groepsreis. De meeste vliegmaatschappijen bieden deze service aan. Kijk wel even goed wat het minimale aantal personen is voordat je een groepsreis kunt boeken (meestal is dit vanaf tien personen). Door een groepsreis te boeken bij een vliegmaatschappij weet je zeker dat je samen kunt reizen en tegelijkertijd op de bestemming aankomt. Maak het de groep gemakkelijk en boek dan ook direct een transfer, zodat jullie gezamenlijk worden afgezet bij de camping, hotel of het vakantiepark.

Afbeelding (gratis & rechtenvrij): https://pixabay.com/nl/architectuur-gebouw-vakantiehuis-3519566/

Hotel, tent of huisje?

Iedereen heeft een ander idee bij vakantie. De een vindt het geen probleem om uren in de weer te zijn met tentstokken, haringen en luchtbedden, terwijl de ander juist het liefst geniet van de luxe van een all inclusive-arrangement in een hotel. In dit geval kunnen jullie ook voor een middenweg kiezen en op zoek gaan naar een vakantiehuis. Online vind je zeer ruime accommodaties, zelfs een vakantiehuis voor meer dan 20 personen boeken is geen probleem. Wil je graag nog wat luxe toevoegen? Dan zijn er ook huisjes beschikbaar met een (verwarmd) zwembad, grote tuin en zelfs een privé sauna. Nu alleen nog afspreken wie er wanneer voor het eten zorgt en de afwas doet….