St Julians Malta


St. Julians is een levendige badplaats in het noordoosten van Malta, een heerlijke zonbestemming in de Middellandse Zee.

Het is een bestemming waar veel jongeren van over de hele wereld naar toe komen om een fantastische zomervakantie te beleven. Het is een echt “partyeiland” waar je fantastisch kunt uitgaan. Er zijn zoveel verschillende bars en cafés met verschillende muziekstijlen te vinden, dat er voor elk wat wils is.

Maar ook voor een gezinsvakantie met kinderen of om samen te genieten is het een ideale bestemming. St. Julians heeft namelijk vele bezienswaardigheden en het is een prima basis om vanuit hier één van de vele excursies te ondernemen. Malta is bovendien slechts 2,5 uur vliegen vanuit Nederland.

Bezienswaardigheden op St Julians Malta

St Julians heeft vele mooie bezienswaardigheden. De bekendste en meest gefotografeerde is waarschijnlijk de Parish Church of Our Lady of Mount Carmel. De mooie ligging vlak aan het water maakt deze kerk en de omgeving een bezoekje waard. Ook ’s avonds is de kerk een must om te bekijken dankzij de schitterende verlichting.

Malta en met name St Julians staat bekend om haar vele baaien. De toeristische Spinola Bay is een bruisende plek. De baai zit bomvol heerlijke restaurantjes, met name de Italiaanse keuken is hier goed vertegenwoordigd, maar eigenlijk is er voor elk wat wils te vinden. Daarnaast kan je ook na het eten hier nog volop genieten van het bruisende nachtleven, met diverse nachtclubs, bars en cafés.

Iets verderop ligt de Portomaso Marina, een indrukwekkende jachthaven met vele mooie schepen! Wandel je nog iets verder kom je in George’s Bay. De prachtige boulevard is de moeite van een mooie wandeling meer dan waard! Je hebt hier een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee en je kunt zelfs helemaal tot het naburige dorpje Sliema wandelen.

Uitgaan op St Julians Malta

Uitgaan kan in St Julians zeer zeker. Tussen de baaien ligt de wijk Paceville. De hotspot om tot diep in de nacht te feesten. Je kunt hier een kroegentocht doen om gelijk vele bars te bezoeken en je favoriete plek te vinden. Bijvoorbeeld Footloose, erg bekend onder Nederlandse jongeren of The Thirsty Barber. Ga naar Chalise Bar om lekker te loungen.

Daarnaast moet je zeker een bezoekje brengen aan één van de openluchtdiscotheken, waarvan de bekendste Club Numero Uno en Gianpula zijn.

De bars, pubs, nachtclubs, cocktailbars etc. zijn er echt te veel om allemaal op te nomen. Ga het beleven en vindt jouw favoriet. Je hoeft je in St Julians echt geen moment te vervelen.

Hotels op St Julians Malta

Op St Julians kun je vele hotels vinden. Aan de verschillende baaien staan de grote en luxe 5 sterren hotels zoals het Hilton en het prachtige The Westin Dragonara. Verderop in de achtergelegen staten zijn diverse goede, maar ook vele mindere 3- en 4 sterren hotels te vinden.

Vindt deze en nog veel meer informatie die je zoekt op St- Julians-Malta.nl