5 mooie steden voor een last minute citytrip


Heb je zin om binnenkort je koffers te pakken en een geweldige citytrip te maken door een mooie stad? Wij hebben de 5 mooiste steden voor een last minute citytrip voor je op een rijtje gezet.

1. Rome

Rome staat bij ons bovenaan in het lijstje met de mooiste steden om eens te bezoeken. Rome staat vooral bekend om haar vele historische bezienswaardigheden en het heerlijke eten in gezellige restaurantjes. Wil jij genieten van mooie historische gebouwen in een lekker klimaat met in de avond een heerlijk diner in een gezellig restaurant? In Rome kan het!

2. Londen

London is natuurlijk een prachtige stad voor een citytrip waar je ook nog eens erg snel bent met het vliegtuig. Het is ook mogelijk om met de trein of auto te gaan, maar dit kost je veel tijd. Wij adviseren om voor een citytrip te vliegen naar London. Vaak is dit ook goedkoper. Je kan er goed shoppen, cultuur snuiven en heerlijk eten bij bekende restaurants.

3. Warschau

Warschau is relatief klein vergeleken met de andere steden, dit maakt het perfect voor de wandelliefhebbers onder ons. De stad is prima te voet te verkennen. De stad staat vol met historische monumenten die je echt gezien moet hebben.

4. Praag

Ook Praag is een zeer gewilde stad om eens te bezoeken tijdens een last minute city trip. Deze geweldige stad is perfect om een (lang) weekend te verblijven. Bezoek de stad met de fiets of auto en je zult ongetwijfeld ogen te kort komen. Ook is het aangeraden om de traditionele Tsjechische keuken te proeven.

5. Valencia

Ben jij een liefhebber van het strand en wil je ook een mooie stad bezoeken? Dan is Valencia werkelijk perfect! Deze culturele stad met veel winkels is gelegen aan het strand. En je bent er binnen enkele uren met het vliegtuig.

6. Barcelona
Wil je graag naar een stad waar het leven zich buiten afspeelt dan is Barcelona the place to be. Ga last minute op reis en bezoek de hotspot zoals La Rambla, Park Güell of Camp Nou. Het eten is er heerlijk en redelijk betaalbaar. Kortom, een heerlijke vakantie in een fantastische stad.