5X HET BESTE VAN MALLORCA MET KINDEREN


Ga je binnenkort met het hele gezin op vakantie naar Mallorca en vraag je jezelf af: Wat te doen in Mallorca met kinderen? Dat komt ons bekend voor, daarom geven wij hier 10 tips van het beste, leukste en lekkerste wat je kan doen in Mallorca met kinderen.

  1. Kleine dierentuin bezoeken

Het Natura park in Mallorca is een kleine dierentuin, gestart uit liefde voor dieren door een spaanse familie. Deze mini dierentuin is enorm leuk om te bezoken met kleine kinderen. De kinderen zullen zich heerlijk vermaken in de dierentuin. Kijken naar dieren en spelen in de speeltoestellen, dit zullen ze fantastisch vinden.

  1. Pubers mee? Ga paragliden!

Wanneer je op vakantie gaat met pubers is het natuurlijk gaaf en stoer om eens te gaan paragliden. Wie wilt Mallorca niet vanuit de lucht bekijken? Voornamelijk pubers vinden het super gaaf om eens te paragliden. Op Mallorca kan dat bij Mallorca Paragliding. Je kan samen met een gekwalificeerde paraglider een vlucht maken over Mallorca, een unieke ervaring die je zeker moet beleven als je op vakantie bent in Mallorca.

  1. Genieten van de natuur

Misschien niet direct het eerste waar je aan dacht toen je de vakantie naar Mallorca boekte: de prachtige natuur. Met een huurauto op Mallorca kun je heel wat prachtige plekken in de natuur ontdekken. Op het eiland zijn heel veel natuurgebieden die erg mooi zijn om te bezoeken ook met kinderen.

  1. Kindvriendelijke stranden

Tijdens een zonvakantie op Mallorca mag een dagje (of meer dagjes) strand natuurlijk niet ontbreken. Op Mallorca heb je een aantal kindvriendelijke stranden waar je gerust met je kinderen naartoe kan om eens heerlijk te genieten van de zon en het strand. Voor kinderen is het natuurlijk heerlijk om te zwemmen en om zandkastelen te bouwen. Dagje strand is altijd leuk tijdens een gezinsvakantie.

  1. Kanoën of kajakken

Tot slot een sportieve activiteit voor het hele gezin; Kanoën of kajakken. Altijd leuk om eens heerlijk door het water te peddelen. Tijdens het kanoën op zee kom je langs prachtige en rustige baaien, super leuk voor een heerlijke picknick of om even lekker te gaan zonnen.